Predaj kvalitných použitých zoservisovaných, zrepasovaných  bicyklov rôznych známych značiek ako sú Ghost, Merida, Specialized, Rockmachine,Scott, Giant, Focus, Felt adt..

Každý bicykel  zakúpený od nás prechádza kompletným servisom v minimálne hodnote 20EUR.  Na každý bicykel je jeden rok servis zadarmo. Sme jeden z najväčších Bazárov používaných detský bicyklov. Vo väčšine bicykle po servise vyzerajú ako nové. V prípade zasielania poštou informujeme o kozmetických nedostatkoch. (odreninky). Venujeme sa výhradne certifikovaným značkám prevažne na hliníkových rámoch. Osobný odber možný v Prešove ul. Švábska alebo zasielame aj kurierom za poplatok 10eur Viac info na tel. 0904515030

Aktuálna ponuka bicyklov na predaj TU

Vieme, že prvé kroky sú tie najdôležitejšie, preto nám záleží na bicykloch pre tých najmenších. Bicykle starostlivo vyberáme a zoservisuvávame. Značky našich Bicyklov sa vyznačujú vysokou bezpečnosťou TUV a optimálnym cyklistickým výkonom. Detské bicykle predstavujú perfektný úvod do veľkého sveta cyklistiky.  Rôzne typy, farby a veľkosti sa prispôsobia každému dieťaťu. Bicyklami si aj tí najmenší jazdci budujú fyzickú kondíciu a vytvárajú si nezabudnuteľné cyklistické zážitky. Pri používaní dbajte na bezpečnosť a používajte kvalitné chrániče a prilby!

Bicykle sú po kompletnom servise, prešli dôkladnou kontrolou, a profylaktikou, kontrola a utiahnutie všetkých točivých častí, nastavenie potrebných vôli, kontrola ložísk a výpletov kolies a prevodov, prehadzovačiek, výmena nadmerne opotrebovaných a zničených funkčných dielov bowdeny, lanka, plášte, rukoväte, ozubenie ložiska …  – kozmetickým veciam a škrabancom pri použitých bicykloch sa nedá vyhnúť.   Bicykle starostlivo vyberáme dbáme na zachovalosť pôvodného stavu, dávame na bicykle záruku lebo im veríme.

Najväčší výber používaných zoservisovaných detských bicyklov na jednom mieste s možnosťou vyskúšať geometriu rámu rôznych výrobcov a pobicyklovať sa pred kúpou!

Bicykle sú pripravené pre nového majiteľa bez ďalších potrebných investícií. Pripravené na sezónu!

Pre rýchlu orientáciu v sekcii BICYKLE – číslo pri značke znamená veľkosť kolesa 12,16,18,20,24,26 …

Aktuálna ponuka bicyklov na predaj TU

Pridaj komentár